FINEZZA BAGNO
Finezza Bagno

Στους πελάτες και στους συνεργάτες μας παρέχουμε εντελώς δωρεάν !

Μελέτη - Aρχιτεκτονικός σχεδιασμός

Μελέτη - Αρχιτεκτονικός σχεδιασμόςΕιδικοί συνεργάτες μας, Αρχιτέκτονες, Διακοσμητές - Designers, μελετούν και σχεδιάζουν τον χώρο σας προτείνοντας τις ιδανικές λειτουργικά και αισθητικά λύσεις.                                                            .


Τηλεφωνική Υποστήριξη

Τηλεφωνική ΥποστήριξηΚαλέστε το τηλεφωνικό μας κέντρο: +30 2897042533 από 8:00 έως 16:00 και ενημερωθήτε για τεχνικά θέματα ή τεχνικές συμβουλές σε σύντομο χρονο.


Υποστήριξη on line.

Υποστήριξη on line.Στείλτε μας στο finetsabagno@gmail.gr e-mail για τεχνικά ή άλλα θέματα που σας απασχολούν και σε σύντομο χρόνο θα σας απαντήσουμε.

Εγγύηση προϊόντων.

Εγγύηση προϊόντωνΠαρέχουμε Εγγύηση της Εξαιρετικής Ποιότητας των προιόντων μας που διαρκεί στο χρόνο.


Mεταφορά εμπορευμάτων.

Mεταφορά εμπορευμάτωνΗ μεταφορά των εμπορευμάτων γίνεται δωρεάν με οχήματα της εταιρίας μας και μέχρι απόσταση 30χλμ.

Όροι Συναλλαγής

Προσωπικά δεδομένα

Για την χρήση του παρόντος διαδικτυακού τόπου απαιτούνται κάποιες προσωπικές πληροφορίες των χρηστών. Η Εταιρεία λαμβάνει όλα τα εύλογα μέτρα για την διασφάλιση των Προσωπικών Δεδομένων, που υπόκεινται σε ελληνική νομοθεσία (Ν.2472/97), δεσμευτική διάταξη ή σύμβαση, η οποία υπεραμύνεται αρχών για θεμιτό χειρισμό και επαρκή βαθμό προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.
Η εταιρεία δεσμεύεται ότι όλα τα προσωπικά δεδομένα, που περιέρχονται στον δικτυακό τόπο της δεν θα χρησιμοποιηθούν ανάρμοστα, δεν θα πωληθούν ή με οποιοδήποτε τρόπο παραχωρηθούν σε τρίτα μέρη. Συγκεκριμένα, με βάση την κείμενη νομοθεσία η εταιρεία διαθέτει το δικαίωμα στα πλαίσια της δραστηριότητάς της να διατηρεί αρχείο πελατών, το οποίο δεν δύναται να κοινοποιήσει σε οποιονδήποτε τρίτο ούτε να προβεί σε οιανδήποτε επεξεργασία αυτού.
Οι νέοι κάτω των 18 ετών πρέπει να λαμβάνουν την άδεια από τους κηδεμόνες τους πριν την υποβολή προσωπικών τους δεδομένων.

Τρόποι Πληρωμής

α) Πληρωμή μέσω Πιστωτικής Κάρτας:

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της FINEZZA BAGNO δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard.
Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας (SSL-128 bit και ψηφιακή πιστοποίηση από τη Verisign, Inc.) τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών στις περισσότερες από τις 500 μεγαλύτερες επιχειρήσεις του κόσμου.

Για τις αγορές με την πιστωτική σας κάρτα ακολουθήσετε τις οδηγίες που υπάρχουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Θα σας ζητηθεί να συμπληρώστε τη φόρμα παραγγελίας και τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της πιστωτικής σας κάρτας. Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα θα πρέπει να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας, έχοντας μαζί σας την πιστωτική σας κάρτα και την ταυτότητά σας. Σε αυτή την περίπτωση (δηλ. πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας) δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο.

β) Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή):

Σε περίπτωση που στην περιοχή σας υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής, μπορείτε να πληρώστε απευθείας κατά την παραλαβή των προϊόντων στο χώρο σας.

γ) Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας στο κατάστημα μας:

Κάντε την παραγγελία σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και παραλάβετε τα προϊόντα σας μέσα σε 2-3 εργάσιμες ημέρες από το κατάστημα μας.

δ) Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:

Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε ένα από τους ακόλουθους λογαριασμούς των Τραπεζών που συνεργαζόμαστε:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΙΒΑΝ: GR0701108050000080500168887 
ΛΟΓ/ΣΜΟΣ: 80500168887
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΛΟΓ/ΣΜΟΥ: ΔΡΑΚΑΚΗ ΠΟΛΥΤΙΜΗ

Λογ/σμος ΠΕΙΡΑΙΩΣ: 5756093637718
IBAN: GR55 0172 7560 0057 5609 3637 718
Δικαιούχος λογ/σμού: Δρακάκη Πολυτίμη του Αποστόλου


ε) Πληρωμή μέσω της ηλεκτρονικής τράπεζας PayPal

Από τους πιο ασφαλής τρόπους παγκοσμίως μέσω της ηλεκτρονικής τράπεζας. H  είναι πιστοποιημένος συνεργάτης της PayPal.

Επιστροφές προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε, αζημίως και χωρίς να υποχρεούστε να μας γνωστοποιήσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβετε. Στην περίπτωση αυτή, το κόστος επιστροφής των προϊόντων επιβαρύνει τον αγοραστή. Επιστροφές γίνονται δεκτές, κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με τα έγγραφα, την απόδειξη λιανικής πώλησης και τη συσκευασία που συνόδευε το προϊόν.

- Σε περίπτωση που παραλάβετε κάποιο ελαττωματικό προϊόν, η FINEZZA BAGNO αναλαμβάνει πλήρως τη διαδικασία επίλυσης του ελαττωματικού προϊόντος, χωρίς κάποια επιπλέον επιβάρυνση από εσάς.
Σε περίπτωση δυνατότητας επισκευής ή διόρθωσης του ελαττωματικού προϊόντος, η FINEZZA BAGNO αναλαμβάνει να το επισκευάσει ή να αντικαταστήσει το ελαττωματικό μέρος με καινούργιο, το οποίο πληρεί ακριβώς τις ίδιες προδιαγραφές με το αρχικό. Σε περίπτωση που δεν είναι δυνατή η επισκευή ή η επιδιόρθωση του ελαττωματικού προϊόντος, η FINEZZA BAGNO αναλαμβάνει να αντικαταστήσει το ελαττωματικό προϊόν με καινούργιο, όμοιο ή, σε περίπτωση έλλειψης, με αντίστοιχο, που να πληρεί ακριβώς τις ίδιες προδιαγραφές με την αρχική επιλογή, χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση από εσάς. Το ελαττωματικό προϊόν πρέπει υποχρεωτικά να βρίσκετε στην αρχική του συσκευασία, χωρίς αυτή να έχει παραποιηθεί ή καταστραφεί, μαζί με όλα τα παρελκόμενα που το συνοδεύουν.

- Σε περίπτωση λανθασμένης αποστολής, η FINEZZA BAGNO αναλαμβάνει την πλήρη αντικατάσταση του προϊόντος με αυτό που έχει καταγραφεί στην παραγγελία, χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση από την πλευρά του αγοραστή. Σ' αυτή την περίπτωση, η εταιρεία οφείλει να αντικαταστήσει το λανθασμένο προϊόν και να παραλάβει πίσω το λάθος προϊόν. Όλες οι αποστολές αλλαγών πραγματοποιούνται μέσα σε 48 ώρες από την παραλαβή του ελαττωματικού ή λάθος προϊόντος, αφού έχει πιστοποιηθεί ότι δεν έχει παραποιηθεί η αρχική του συσκευασία ή οτιδήποτε άλλο περιλαμβάνεται σ' αυτή.

- Σε περίπτωση χτυπημένου ή σπασμένου προϊόντος κατά την παραλαβή του, η FINEZZA BAGNO αναλαμβάνει πλήρως την αντικατάσταση του προϊόντος, με καινούργιο, όμοιο με αυτό που αναγράφεται στην αρχική παραγγελία, χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση από εσάς. Βασική προϋπόθεση της αντικαταστάσης σε περίπτωση σπασμένου ή χτυπημένου προϊόντος είναι να έχει προηγηθεί έλεγχος κατά την παραλαβή των εμπορευμάτων, παρουσία του μεταφορέα, και να μην έχει υπογραφεί το αποδεικτικό παραλαβής που συνοδεύει τα προϊόντα. Μετά την υπογραφή, η ευθύνη για την καλή κατάσταση των εμπορευμάτων μεταφέρεται από την FINEZZA BAGNO και την εταιρεία μεταφορών σε εσάς και την ευθύνη για την αντικατάσταση του προϊόντος ή μέρος αυτού, βαρύνει αποκλειστικά τον αγοραστή.

Αποστολές προϊόντων

Η FINEZZA BAGNO μπορεί να εξυπηρετήσει πελάτες από όλη την Ελλάδα και Κύπρο.
Οι τιμές για τις αποστολές των προϊόντων στο χώρο σας με acs courier είναι.

Σε περίπτωση που επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή, υπάρχει ένα επιπλέον κόστος του ποσού των 3€, όπως προβλέπεται από τις εταιρείες ταχυμεταφορών.

Οι παραγγελίες σας αποστέλλονται, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα του προϊόντων, συνήθως από 24 έως 48 ώρες. Σε περίπτωση που δεν μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κτλ.), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωση της. Παρακαλώ σημειώστε ότι για χιλιομετρικές αποστάσεις άνω των 20 χιλιομέτρων από πόλεις που υπάρχει έδρα ταχυμεταφορέα, καθώς και σε ορισμένα απομακρυσμένα νησιά, ενδέχεται να υπάρξει επιπλέον επιβάρυνση εάν επιλεγεί ως τρόπος αποστολής ταχυμεταφορική εταιρεία και όχι τα ΕΛ.ΤΑ.
Στις περιπτώσεις παράδοσης προϊόντων μεγάλου όγκου (παλέτες πλακιδίων, μπάνια, έπιπλα μπάνιου κλπ) τα είδη μεταφέρονται με μεταφορική εταιρία της περιοχής σας και το κόστος μεταφοράς διαμορφώνεται σύμφωνα με τον όγκο και το βάρος.
Η χρέωση και η μεταφορά από το πρακτορείο μεταφορών και έως τον προορισμό αφορά τον πελάτη.
Η επιλογή του πρακτορείου μεταφορών γίνετε κατόπιν συνένωσης, δικής σας επιλογής ή επιλογής δικής μας για οικονομικότερη και ασφαλέστερη μεταφορά. 

Τιμές Προϊόντων

Όλες οι τιμές που παρουσιάζονται στους καταλόγους μας συμπεριλαμβάνουν το Φ.Π.Α. 24%.
Οι τιμές αυτές αφορούν τις ποσότητες οι οποίες είναι διαθέσιμες στην αποθήκη μας, ενώ η FINEZZA BAGNO επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές, όποτε το κρίνει σκόπιμο ή όποτε υποχρεούται από τις αλλαγές των ισχύοντων τιμοκαταλόγων. Για ορισμένες περιοχές της Ελλάδας για τις οποίες ισχύουν μειωμένοι συντελεστές Φ.Π.Α. 17% και εφόσον η παραγγελία σας γίνει με τιμολόγιο, τότε οι τιμές των προϊόντων είναι χαμηλότερες από τις αναγραφόμενες κατά τον μειωμένο ΦΠΑ.

Newsletters (Ενημερωτικά Δελτία)

Τα newsletters τα οποία ο επισκέπτης/χρήστης των υπηρεσιών του Διαδικτυακού τόπου λαμβάνει με την εγγραφή του στις λίστες παραληπτών (mailing lists) αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του Δικτύου και ως εκ τούτου προστατεύονται από της σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας και των διεθνών συμβάσεων.
Η FINEZZA BAGNO διατηρεί το δικαίωμα μη εγγραφής κάποιου προσώπου στις λίστες παραληπτών ή και της διαγραφής του από αυτές. Η εταιρεία μπορεί να διατηρεί αρχείο με τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις των παραληπτών για την αποστολή και άλλων μηνυμάτων ενημερωτικού χαρακτήρα πέρα από τα Newsletters εκτός αν ο παραλήπτης δεν επιθυμεί κάτι τέτοιο.


 
 
Top