FINEZZA BAGNO
Finezza Bagno

Στους πελάτες και στους συνεργάτες μας παρέχουμε εντελώς δωρεάν !

Μελέτη - Aρχιτεκτονικός σχεδιασμός

Μελέτη - Αρχιτεκτονικός σχεδιασμόςΕιδικοί συνεργάτες μας, Αρχιτέκτονες, Διακοσμητές - Designers, μελετούν και σχεδιάζουν τον χώρο σας προτείνοντας τις ιδανικές λειτουργικά και αισθητικά λύσεις.                                                            .


Τηλεφωνική Υποστήριξη

Τηλεφωνική ΥποστήριξηΚαλέστε το τηλεφωνικό μας κέντρο: +30 2897042533 από 8:00 έως 16:00 και ενημερωθήτε για τεχνικά θέματα ή τεχνικές συμβουλές σε σύντομο χρονο.


Υποστήριξη on line.

Υποστήριξη on line.Στείλτε μας στο finetsabagno@gmail.gr e-mail για τεχνικά ή άλλα θέματα που σας απασχολούν και σε σύντομο χρόνο θα σας απαντήσουμε.

Εγγύηση προϊόντων.

Εγγύηση προϊόντωνΠαρέχουμε Εγγύηση της Εξαιρετικής Ποιότητας των προιόντων μας που διαρκεί στο χρόνο.


Mεταφορά εμπορευμάτων.

Mεταφορά εμπορευμάτωνΗ μεταφορά των εμπορευμάτων γίνεται δωρεάν με οχήματα της εταιρίας μας και μέχρι απόσταση 30χλμ.

Υδρομασάζ / Συστήματα Spa

Υδρομασάζ / Συστήματα Spa
Υδρομασάζ / Συστήματα Spa (2)
Το υδρομασάζ είναι μια μέθοδος χαλάρωσης και ευεξίας, γνωστή από τα Ρωμαϊκά χρόνια. Προσφέρει στιγμές απόλαυσης μοναδικών αισθήσεων που δρουν ευεργετικά στην υγεία του ανθρώπου. Η απόλαυση ενός υδρομασάζ σε μπανιέρα είναι μοναδική εμπειρία, αλλά ο χρόνος του σύγχρονου ανθρώπου σπάνια επιτρέπει αυτή την πολυτέλεια, οπότε σκεφθείτε την τοποθέτηση καμπίνας υδρομασάζ (Box ντους) στην ντουσιέρα σας. Το κόστος ξεκινάει από τα €300 για τα απλούστερα συστήματα υδροντούς και ξεπερναέι τα €10.000 για τα state of the art Jacuzzi.
Υποκατηγορίες
Σάουνα Φινλανδίας
Sauna είναι η διαδικασία της έκθεσης του σώματος σε υψηλή θερμοκρασία μέχρι και 120 βαθμούς C, επί ένα χρονικό διάστημα 10 έως 15 λεπτών και την ακόλουση ψύξη του σώματος με την επαφή με ψυχρό νερό, χιόνι ή πάγο. Τα οφέλη της sauna για την σωματική και ψυχική υγεία είναι πολλά και αδιαμισβήτητα. Η πιο δημοφιλή είναι η Φινλανδική sauna.
H Sawo είναι μια από της μεγαλύτερες εταιρίες κατασκευής Φινλανδικής sauna και αξεσουάρ στον κόσμο. Οι σάουνες της Sawo παράγονται σε διάφορες διαστάσεις και καλύπτουν πληρως τις απαιτήσεις κάθε αγοραστή. Το μικρότερο μέγεθος είναι για 2 άτομα και το μεγαλύτερο μπορεί να φιλοξενήσει ακόμη και 10 άτομα. Διατίθεται σε ορθογώνιες και γωνιακές ανάλογα με τον χώρο τοποθέτησης. Το υλικο κατασκευής προέρχεται από κωνοφόρα δένδρα και δεν έχουν μεγάλη περιεκτικότητα σε ρητίνη και από κατασκευάζονται τα τοιχώματα και οι πάγκοι επάνω στους οποίους κάθονται ή ξαπλώνουν οι χρήστες.
Χρωματοθεραπεία
Ήδη στις μέρες μας η χρήση των χρωμάτων έχει αντικαταστήσει σε κάποιες περιπτώσεις εκείνη των φαρμάκων. Η χρωματοθεραπεία, λοιπόν, περιλαμβάνεται στο κλάδο της λεγόμενης “χρωματικής ιατρικής” ως συμπληρωματική θεραπευτική αγωγή. Είναι μία εμπειρία που θα αλλάξει τη ζωή σας, γιατί όπως υποστήριζε και ο Γκαίτε “τα χρώματα επιδρούν στην ψυχή, αφού μπορούν, όχι μόνο να διεγείρουν τις αισθήσεις, αλλά και να μας ξυπνήσουν συγκινήσεις και συναισθήματα”.
Κόκκινο:
Ενεργοποιεί τις πέντε αισθήσεις, διώχνει τη νωθρότητα, δημιουργεί διάθεση για δράση και επικοινωνία. Αυξάνει τη ζωτικότητα, τη σεξουαλική δραστηριότητα στον άνδρα, τον καρδιακό ρυθμό και τονώνει το κυκλοφορικό.
Πορτοκαλί:
Κινητοποιεί την υπάρχουσα ενέργεια και τον φυσικό δυναμισμό. Καταπολεμά την κόπωση, βελτιώνει την ψυχική διάθεση, ισχυροποιεί τη θέληση και τον αυτοέλεγχο.
Κίτρινο:
Διεγείρει τη μνήμη και τις νοητικές λειτουργίες, καταπολεμά τη μελαγχολία και βοηθά για αυτογνωσία και αυτοκριτική. Οι Γιαπωνέζοι το θεωρούν έδρα των συναισθημάτων και το λένε “χαρά”, εξ΄ ου και το “χαρακίρι”.
Πράσινο:
Βοηθάει στην εκδήλωση των συναισθημάτων, ενεργοποιεί την ανάπλαση των μυών και των ιστών. Δημιουργεί αρμονία στο σώμα και στο πνεύμα, χαλαρώνει, λειτουργεί καταπραϋντικά.
Γαλάζιο:
Ηρεμεί, χαλαρώνει το νευρικό σύστημα, μειώνει την αρτηριακή πίεση και διευκολύνει την ικαντότητα λήψεων αποφάσεων.
Μπλε – λουλακί:
Καθαρίζει το νου και την ψυχή, αξουδετερώνει τις αρνητικές σκέψεις, εκμηδενίζει το φόβο, αυξάνει τη διαισθητική ικανότητα.
Μοβ:
Ενεργοποιεί το νευρικό σύστημα, αυξάνει την ψυχική ωριμότητα και την ικανότητα για διαλογισμό, δημιουργεί τη διάθεση για κοινωνικότητα, αυξάνει τη σεξουαλικότητα της γυναίκας.
Ιώδες – μενεξεδί:
Βοηθάει την όραση και την ακοή, αυξάνει τη διαισθητική ικανότητα, εξισορροπεί τα ψυχολογικά προβλήματα, προλαμβάνει τις παθήσεις των πνευμόνων.
Υδροθεραπεία

Η χαλάρωση του σώματος βοηθάει σημαντικά στην άνοδο της ψυχολογίας μας και μας προσθέρει καλύτερη ευεξία.
Το νερό όταν “εφαρμόζεται” στο σώμα μας με συγκεκριμένο τρόπο και θερμοκρασία, μας βοηθά να ξεπεράσουμε κοινές ενοχλήσεις. Οι ενοχλήσεις αυτές μπορεί να είναι η ατονία, το πρήξιμο των ποδιών, ο πονοκέφαλος. Μας ανακουφίζει από προβλήματα που προκαλούν χρόνιες καταστάσεις, όπως το στρες, η οστεοπόρωση, οι ίλιγγοι και η κακή φλεβική λειτουργία.
Η υδροθεραπεία επιτυγχάνεται με ειδικά jet που προσαρμόζονται στην μπανιέρα σε συγκεκριμένες θέσεις έτσι ώστε να καλύπτουν κατά την λειτουργία τους τα περισσότερα και ευαίσθητα μέρη του σώματος μας.

Οζονοθεραπεία
Σύστημα απολύμανσης του νερού με όζον Ο3.
Η οζονοθεραπεία προσφέροντας στιγμές απόλαυσης, ξεκούρασης, αναζωογόνησης, υγείας και ομορφιάς, είναι το αποτέλεσμα της υψηλής συγκέντρωσης του ελεύθερου οξυγόνου μέσα στο νερό μιας μπανιέρας με σύστημα υδρομασάζ. 
Το οξυγόνο έχει μία ευεργετική επίδραση στην περιφερειακή κυκλοφορία του αίματος, η οποία συνδυάζεται με την οξυγόνωση του δέρματος, προσφέροντας μία απαλή απολέπιση του σώματος. Η θερμοκρασία του νερού πρέπει να είναι λίγο μεγαλύτερη από τη θερμοκρασία του σώματός μας. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται βαθύς καθαρισμός του δέρματος και των πόρων του, απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα από τα ανώτερα στρώματα του δέρματος. Έτσι το όζον αποτελεί βασικό τρόπο απολύμανσης του νερού από χλώριο, μύκητες, ιούς και διάφορες τοξικές ουσίες, χαρίζοντας ένα απολαυσικό και υγιές μπάνιο.
Αρωματοθεραπεία
Πολύτιμο μυστικό ομορφιάς και ευεξίας. Η αρωματοθεραπεία χρησιμοποιεί φυσικές μεθόδους, ώστε οι θαυμαστές ιδιότητες των αγνών υλικών της φύσης και των αιθέριων ελαίων, να γίνουν προσιτές και χρήσιμες στο σύχγρονο άνθρωπο. Τα αιθέρια έλαια ενισχύουν και βελτιώνουν τη φυσική μας κατάσταση ενώ παράλληλα επηρεάζουν την ψυχική μας διάθεση. Έχουν θεραπευτικές ιδιότητες, αφού διαπερνούν ταχύτατα του πόρους του δέρματός μας, επιδρώντας με τον πλέον επιθυμητό τρόπο στα συστήματα του σώματός μας (ανοσοποιητικό, πεπτικό, νευρικό, ενδοκρινικό, γεννητικό, ουροποιητικό). Η αρωματοθεραπεία δεν είναι καινούργια μέθοδος, απλά τώρα “ξανανακαλύπτεται”.
Ρεφλεξολογία

Η ρεφλεξολογία ειναι μια αρχαία πρακτική θεραπεία και μια σύγχρονη εναλλακτική μέθοδος για την φροντιδα της υγείας. Βασίζεται στην ιδέα οτι καθε μέρος του σώματος αντιπροσωπεύεται στα χέρια και στα πόδια και οτι πιέζοντας σε συγκεκριμένα σημεια των χεριών ή των ποδιών έχουμε θεραπευτικα αποτελέσματα, σε ολλα μέρη του σώματος. Προκειται για, μια ήπια μορφή θεραπείας που στοχεύει να ενθαρρύνει το σώμα να λειτουργήσει φυσιολογικά και να αποκαταστήσει την δική του υγιή ισορροπία. Η ρεφλεξολογια μπορεί να βοηθήσει σε αναπνευσιικές διαταραχές, πετπικα προβλήματα, πονους στις αρθρώσεις, θέματα γονιμότητας, πονοκεφάλους, ημικρανίες, αρμονικές ανισορροπίες, διαταραχές ύπνου, στρές και αγχος.

Sauna υπέρυθρης θερμότητας
Υπέρυθρη θερμότητα.
Η υπέρυθρη θερμότητα είναι μια μορφή ενέργειας η οποία μπορεί να ζεστάνει σώματα, χωρίς να ζεσταίνει τον αέρα γύω τους. Η υπέρυθρη θερμότητα διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος και τον μεταβολισμό χωρίς να χρειάζεται να ασκήσουμε σωματική άσκηση.
Θεραπευτικά αποτελέσματα
Η υπέρυθρη μέθοδος αποτελεί βασικό υποστηρικτικό μέσο γαι πολλές μεθόδους θεραπείας. Η υπέρυθρη θερμότητα επιδρά θετικά σε ασθένειες όπως υψηλή και χαμηλή πίεση, διαταραχές στο κυκλοφορικό, αποτοξίνωση, στρές, ρευματισμοί, αθρίτιδα κ.α. Χρησιμοποιείται από τους αθλητές και συμβάλει στο να διατηρηθούν σε φόρμα οι μύες ακόμη και αν χρειάζετται να γίνει παύση της άθλησης λόγω τραυματισμού. Υποστηρίζει θετικά μια κούρα αδυνατίσματος αφού προκαλεί απομάκρυνση τοξικών ουσιών και καύση του λίπους, επίσης καταπολεμά την κυτταρίτιδα.
Εφαρμογές

Για πρώτη φορά, το 1967, χρησιμοποιήθηκε καμπίνα υπέρυθρης θερμότητας για ιατρικούς σκοπούς. Λιγα χρόνια μετά ξεκίνησε η χρήση της και σε ιδιωτικούς χώρους. Χρησιμοποιείται εδώ και πολλά χρόνια για θεραπευτικούς σκοπούς και φροντίζει γαι την υγεία και την ευεξία. Γιατροί, θεραπευτές, κέντρα θεραπείας και αποκατάστασης , κλινικές, ακόμη και στις θερμοκοιτίδες χρησιμοποιούν συστήματα υπέρυθρης θερμότητας.


 
 
Top